Grote maten

Je kunt er altijd goed uitzien. Of je nu een grotere maat hebt of niet. Stijl heeft te maken met wie je bent en wat je uit wil stralen. Dat ondersteun je met jouw kledingkeuze en jouw uiterlijke verzorging. Uw schoonheid hangt niet af van de maat, want je bent geen maatje meer: je hebt een maatje meer. Dat gaan we ook niet ontkennen.

Met een grote maat heb je meer mogelijkheden dan je denkt. Met een goede belijning van de kleding en een gepaste kleur- en stofkeuze kunnen we veel bereiken. Het is beslist niet nodig je figuur te verhullen in wijde en oversized kleding. Je hoeft jezelf niet te verstoppen.

Bij het advies analyseren we de figuurvorm. Met meegebrachte kleding gaan we stap voor stap kijken welke aanpassingen er nodig zijn om een de stijl te kiezen die past bij wie je bent en bij jouw figuurlijnen.

Met de juiste stoffen, (mat, soepel vallend) en kleuren (gedempte donkere en uitbundige lichte kleuren) kunnen grootse resultaten bereikt worden. Waar nodig zetten we dessins en accessoires in. Maak van jouw grote maat jouw grote uitdaging en laat je inspireren om jezelf te zijn. Durf trots te zijn op je wie je bent.