Accent Op Kleur en Stijl | Personal shoppen Nijmegen Wijchen Malden Mook Beuningen Den BOsch
Het personal shoppen levert tijd op en bespaart. Je leert om efficiënt en adequaat kleding te kopen.
7341
page-template-default,page,page-id-7341,page-child,parent-pageid-7339,,boxed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Personal Shopping

Tijdens personal shopping leer je kleding die bij je past te selecteren uit de rekken. We houden rekening met het doel van de kleding. Is de aanschaf voor je werk, voor prive of voor een bijzondere gebeurtenis?

Na een kledingstijladvies leer je de adviezen in de winkel toe te passen.  Op deze manier haal je het maximale rendement uit het advies. Het is mogelijk om elk half jaar een terugkerende afspraak te maken voor het personal shoppen.

Na een kleurenanalyse richt het shoppen zich op het herkennen van de kleuren uit jouw palet. Je leert de waaier op de juiste manier te gebruiken en talloze kleurnuances toe te voegen aan jouw mogelijkheden.

Heb je voor de personal shopping sessie geen kleuranalyse of kledingstijladvies gehad bij Accent op Kleur en Stijl, dan is er eerst een intakegesprek van circa 1 uur. Zo kunnen we efficiënter aan het werk.

De shopsessie vinden plaats bij boetieks in Wijchen en/of Nijmegen.