Kleurenanalyse

Bij het kopen van kleding ben je geneigd de kleuren te kiezen die jou het meest aanspreken. Logisch. Je houdt van die kleuren. Vaak passen veel van die kleuren goed bij jouw huid, ogen en haar. Ze laten je stralen, je voelt je er goed in. Maar er zijn ook tinten die minder of helemaal niet aansluiten bij jou. Die zelfs het tegenovergestelde doen. Dat gaan we met een kleurenanalyse ontdekken.

De kleuren die passen bij jouw uiterlijk, passen die ook bij waar jij van houdt? Ben je een echt groentype? Ik kan je geruststellen, er zijn koele, warme, diepe, gedempte, heldere en lichte groenen. Die nuances gelden voor alle kleuren. Er zijn zelfs verschillende tinten zwart en wit, om niet te spreken van grijs. Welke kleurnuances bij jou aansluiten ontdek je met een kleurenanalyse.

Kleuren spreken.  Niet alleen voor zich maar ook voor jou. Een geel jasje straalt iets anders uit dan een grijs jasje.  Wat kleuren oproepen, komt ook aan bod bij de kleurenanalyse. Daar kun je slim gebruik van maken als je vriendelijk en toegankelijk wil overkomen, of misschien romantisch of juist zakelijk en professioneel…
Bij de kleurenanalyse krijg je de colorcard cadeau.

De  sessie is inclusief koffie/thee of frisdrank. Kom je met drie of vier dan is er een lunch.

 

aanvullende informatie

Duur

Per persoon circa 1. 5 uur en 2 uur met een make-up advies erbij.