over accent

Bij Accent op kleur en stijl staat één ding bovenaan: dat je met een goed gevoel,  tevreden met jezelf en zelfverzekerd hier de deur uitstapt na een advies.

Kleuren, kledingstijl, een ander kapsel…het verricht vaak wonderen. Samen met jou ga ik op zoek naar wat jouw eigen mooie kenmerken zijn. In vorm en in kleur. Want dat is de basis.

We zoeken naar het kleurpalet dat hier het best bij aansluit en de stijl van kleden. Daarbij houden we altijd rekening met wat je uit wil stralen. Binnen een kleur- en/of kledingstijladvies kijken we naar wat bij jou past, maar ook welke keuze je maakt in de werksituatie…als je een feest hebt, een sollicitatie of date.

En daarbij blijf je helemaal jezelf.

Accent op kleur en stijl is in 2004 opgericht vanuit mijn missie dat er geen cosmetische ingrepen nodig zijn, dat je niet hoeft af te vallen om er mooi uit te zien. Ik wil vrouwen overtuigen van hun eigen schoonheid. Rimpels horen daar op den duur gewoon bij. Je mag jouw persoonlijke geschiedenis laten zien, die hoeft niet strak weggetrokken te worden.

 

 

Bestuurslid van de landelijke Vereniging voor Image Professionals