Over Marianne

Ik ben als fysiotherapeute aan mijn werkzame leven begonnen. Tijdens mijn werk leerde ik hoeveel verschillende figuurvormen er zijn.  Ik vond het fijn om met mensen te werken.

Jaren later volgde ik een communicatie opleiding en kwam ik bij een reclamebureau terecht. Daar leerde ik hoe kleuren en vormen werken. Vormen en kleuren kunnen zacht zijn, lief, vriendelijk en verleidelijk maar ook krachtig, sterk, speels of professioneel.

Mijn liefde voor het imago vak ontstond tijdens een kledingstijladvies dat ik kreeg. Ik was jaren op zoek naar een recht rokje dat mij paste en niet steeds te strak om mijn heupen en te wijd in mijn taille zat. Bij het advies leer ik dat ik over mijn ronde heupen geen recht rokje kan hangen. Ik leerde hoe ik me kan kleden in kleding die ook past bij mijn figuurvorm en mijn kleuren.

Ik heb me gelijk ingeschreven bij de Academie voor image consultancy (Avic) en heb daarnaast verschillende cursussen en opleiding gevolgd op gebied van kleur en kledingstijl. In 2004 ben ik met Accent op Kleur en Stijl gestart.

Voor mij is elk mens uniek.  Het is mijn passie jou jezelf mooi, zelfverzekerd en blij te laten voelen. Je leert jouw mooie kanten (her)zien en waarderen. Samen gaan we op zoek naar wat het beste bij je past. Ik leg een verbinding tussen wie je bent en wat je uit wilt stralen.

Bestuurslid van de Landelijke Vereniging voor Image Professionals