Over dit project

“Een mooie ervaring gaf Marianne mij. Ik heb bij haar een kledingstijladvies gehad en later een kleurenanalyse. Het stijladvies gaf me veel inzicht in hoe mijn figuurlijnen lopen en welke kledingmodellen daar mooi op aansluiten. Daarmee kreeg ik antwoord op waarom een recht rokje mij niet staat en ook hoe diep mijn decolleté nou eigenlijk kan zijn.

De kleurenanalyse was eigenlijk een bevestiging van wat ik zelf al dacht. Dat vond ik heel fijn.  Gelukkig kloppen veel kleuren die in mijn kast hangen. Maar ik wist niet dat ik daar zoveel meer combinaties mee kan maken dan ik dacht. Ik kan ook meer kleuren hebben dan ik dacht. Zwart is te donker, maar donkerblauw en -grijs kunnen wel, die staan beduidend beter. Als ik alleen een pastelkleur draag, zie ik er te zoet uit. Die kan ik beter combineren met een donkerder tint. Harde kleuren zijn te veel…ik zag dat vooral de ton-sur-ton combinaties het mij goed doet. Maar voeg ik dan een helder accentje toe, door een ketting bijvoorbeeld of een shawl, dan pept dat de boel wel gelijk op.

Ik ben erg blij met het hele advies. Marianne geeft veel heldere adviezen en ze is daarbij eerlijk en doortastend. Een super ervaring!”

Christine is  koel kleurtype, met een gemiddeld contrast en een helder accent.

Naam

Christien

Leeftijd

52

Categorie

Kleurenanalyse

Datum
Categorie
Kleurenanalyse, Reacties