Over dit project

“Toen ik ging solliciteren vond ik het moeilijk om te kiezen wat ik aan moest trekken. Het is lastig inschatten wat precies goed is. Bij het kledingstijladvies  leerde ik inzien welke kleding professioneel is. Tijdens het advies hebben we vooral daarop gefocust en daarmee kon ik heel goed uit de voeten. Ik voelde me wat daardoor een stuk zelfverzekerder tijdens sollicitaties. Maar tijdens het advies kwam ook uitgebreid aan de orde welke kleding bij mij zelf past en wat ik dan privé goed kan dragen. Gelukkig kreeg ik een verslag mee naar huis, het was zoveel informatie.

Door de kleurenanalyse weet ik nu welke kleuren en contrasten ik het beste kan kiezen als ik professioneel wil overkomen. Voor mij is het wel een groot voordeel dat ik een koel, diep en helder kleurtype ben. Grotere contrasten passen goed bij mij. En…ik heb inmiddels de baan die ik ambieerde!

Marianne is erg professioneel in haar benadering. Ze neemt de tijd om je ook zelf goed te laten zien wat de verschillende modellen kleding en de verschillende kleuren met je doen. Daardoor heb ik er ook op de lange termijn wat aan – ik heb tegenwoordig mijn kleurenwaaier niet eens meer nodig als ik ga winkelen, ik zie nu zelf wat de goede kleuren met me doen!

Het was een fijn advies, vol respect voor wat ik wilde.”

Naam

Evelien

Leeftijd

28

Categorie

Kleurenanalyse

Datum
Categorie
Kledingstijladvies, Kleurenanalyse, Reacties