Over dit project

“In de winkel is er teveel keuze. Zoveel kleuren en zoveel verschillende kleding. Als student had ik niet zo’n groot kleedbudget, daarom wilde ik de goede keuze maken. Ik heb toen een kleurenanalyse gedaan waardoor ik nu weet  welke kleuren mij altijd goed staan: taupe, blauw en roze bv. Maar wat ook superfijn was:  ik leerde hoe ik kleuren met elkaar kon combineren. Daardoor kan ik met minder kleren veel meer combinaties maken.

Bij het make-up advies leerde ik hoe ik in de winkel de goede kleuren kies. Ik heb gelijk mijn oranje lippenstift weggedaan. Ik droeg hem al niet vaak maar nu wist ik waardoor. En ook leerde ik hoe ik me simpel en mooi op kan maken. Alles bij elkaar bespaarde me het heel wat miskopen en daardoor geld. Heel fijn als je student bent.

Inmiddels ben ik afgestudeerd en heb ik ook een stijladvies gehad. Daardoor voelde ik me tijdens sollicitaties niet onzeker over hoe ik eruit zag. Ik vond solliciteren al spannend genoeg. Inmiddels heb ik een baan waar ik heel blij mee ben.”

Fleur is gedempt, koel type

Naam

Fleur

Leeftijd

23

Categorie

Kleurenanalyse

Datum
Categorie
Kleurenanalyse, Make-up Advies, Reacties