Versterk Je 1e Indruk

Je kent vast wel het moment dat je besluiteloos voor de kast staat: “Wat moet ik aan?” Je bent op zoek naar kleding die past bij de situatie waarin jij je gaat begeven. Op bepaalde momenten is het erg belangrijk dat je er goed uitziet.

De eerste seconden
Onderzoek toont aan dat er heel veel gebeurt binnen de eerste 10 – 15 seconden. Het is een feit dat een negatieve eerste indruk lastig te veranderen is in een positief beeld. De ander vormt zich direct een beeld over jou. Dat gebeurt op basis van je uiterlijk. Kleding, kapsel, de manier van kijken, praten en bewegen spelen op dat moment een cruciale rol.

Hoe doe je het goed?
Je kunt bij ons een generale repetitie doen voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of presentatie. Je krijgt inzicht in en goede feedback over hoe je overkomt.

Hoe werkt het?
Je krijgt een intakeformulier. Dan maken we een afspraak en jij bereidt je voor zoals je zou doen voor een sollicitatie of presentatie. Het gesprek of jouw presentatie duurt ongeveer een kwartier en wordt gefilmd. Je krijgt daarna direct het filmpje te zien en feedback van een arbeidsdeskundige en image consultant. Je hoort wat je goed doet en je krijgt tips. De totale sessie duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Je krijgt later een verslag met de tips thuisgestuurd.

De sessie geeft je veel inzicht en je zult merken dat je je daarna zekerder voelt en meer zelfvertrouwen ontwikkelt. Dat is wat een toekomstige werkgever graag ziet bij zijn werknemers.